Info bedrijven

Wat krijgt u van ons als u zich aanmeldt als bedrijf op ‘Topbezorgd':


Geen aanmeld- en/of abonnementskosten
U betaalt alleen voor een geplaatste bestelling

Eigen beheer gedeelte waar u uw menu en bestellingen kunt beheren

App voor het bijhouden/bevestigen van bestellingen
Als u de app heeft geïnstalleerd dan wordt u automatisch via een push bericht op de hoogte gebracht van nieuwe bestellingen. Zo loopt u geen bestellingen mis.
Als u de bestelling bevestigd of gaat bezorgen, dan wordt de klant op de hoogte gebracht middels een push bericht

Onze App's in de Stores # Topbezorgd voor Windows (Microsoft)

U kunt bezorgkosten in rekening brengen met een bepaald limiet

Beheren van openingstijden
Ook kunt u in 1 keer aangeven dat u bent gesloten

Minimaal bestelbedrag ingeven

Opvoeren van couponcodes
Met deze code kan een klant een korting krijgen. Dit is een geweldige stimulans voor uw klanten om het platform van ‘Topbezorgd’ te gebruiken.

QR-Code voor uw bedrijvengedeelte
Als klanten deze code scannen worden ze automatisch doorgestuurd naar uw bedrijven gedeelte in de App. Indien de klant de App niet heeft dan kan deze worden gedownload of men kiest ervoor om naar de website te gaan.
U kunt ook de link kopiëren en bijvoorbeeld op Facebook, Twitter of uw website gebruiken om naar uw bedrijven gedeelte te verwijzen.

Reviews inzien

Bestellingen kunnen ook ‘contant’ worden afgerekend

Directe uitbetaling op uw Mollie account
Voor online betalingen werken wij samen met Mollie (betaalprovider), waarbij elke betaling rechtstreeks op uw Mollie account wordt gedaan en wij ‘slechts’ online controleren of deze betaling ook is gedaan.
U kunt via het beheergedeelte een Mollie account aanmaken en daarna koppelen. Na de koppeling zal uw bedrijf ‘live’ staan.
De kosten voor een online betaling worden ingehouden door Mollie (op dit moment € 0,29) en vallen buiten de € 1,00 die ‘Topbezorgd' in rekening brengt.


Bang voor het mislopen van bestellingen?
U hoeft niet te vrezen voor het mislopen van bestellingen via andere platforms, u kunt deze gewoon blijven gebruiken en als u de klanten daarna wijst op ‘Topbezorgd’, dan zult u de volgende keer meer overhouden aan uw bestelling.


Tip!
Gebruik de QR-Code of de link om uw klanten naar uw bedrijven gedeelte op ‘Topbezorgd’ te sturen en profiteer direct van de lage kosten per bestelling! Nog beter is het aanmaken van een korting en deze verspreiden onder uw facebook volgers.


Mee doen?
Wilt u ook mee doen, meldt u zich dan kosteloos aan via https://www.topbezorgd.nl of via de link 'Inschrijven bedrijven'.